0

Abiye Elbiseyi Nereden Alabilirim? Mağazalarda Abiye Modelleri ve Fiyatları Nelerdir?

19 Nis 2023
Özel bir geceye katılmak söz konusu olduğunda herkes abiye elbise araştırması gerçekleştirmektedir. Kaliteli ve birbirinden çeşitli abiye elbise arasından kendi tarzınıza en iyi olabilecek abiye elbiseyi bulmakta fazlasıyla zor. Kaliteli abiye elbise deyince akla gelen ilk yerlerden biri de İstanbul’da bulunan Fatih abiye mağazaları gelmektedir. Fatih abiye mağazalarında abiye elbise modelleri kalitesi, şıklığı ve uygun fiyatıyla moda tutkunlarının gözde tercihi oluyor.

Özel bir geceye katılmak söz konusu olduğunda herkes abiye elbise araştırması gerçekleştirmektedir. Kaliteli ve birbirinden çeşitli abiye elbise arasından kendi tarzınıza en iyi olabilecek abiye elbiseyi bulmakta fazlasıyla zor. Kaliteli abiye elbise deyince akla gelen ilk yerlerden biri de İstanbul’da bulunan Fatih abiye mağazaları gelmektedir. Fatih abiye mağazalarında abiye elbise modelleri kalitesi, şıklığı ve uygun fiyatıyla moda tutkunlarının gözde tercihi oluyor. Peki, Fatih abiye elbise mağazalarında bulunan abiye elbise modelleri nelerdir? Fatih’te abiye elbiselerinin fiyatları ne kadardır? Bu yazı, bir sonraki gece elbisenizi satın alırken bilinçli bir karar vermenize yardımcı olmak için Fatih abiye modelleri ve fiyatları hakkında kapsamlı bir genel bakış sunacaktır. Gelin hep birlikte Fatih abiye elbise modelleri ve fiyatlarını daha yakından öğrenelim.

Fatih Abiye Elbise Modelleri Nelerdir?

Fatih’te yer alan onlarca abiye mağazası bulunmaktadır. Burada farklı tarz, kumaş ve renklerde geniş bir elbise yelpazesi bulunmaktadır. Böylelikle istediğiniz abiye elbiseyi bulmanızda oldukça kolaylaşmaktadır., Bu nedenle de pek çok modelde abiye elbiseyi Nişantaşı’nda bulabilirsiniz.

Fatih’te satışa sunulan abiye elbise modelleri:

Fatih mağazalarında satışa sunulan abiye modelleri arasında uzun abiye, kısa abiye, balık abiye, balo ve mezuniyet abiyeleri , büyük beden abiye ve tesettür abiye modelleri bulunmaktadır. Her model, benzersiz bir stil sunarak kadınların vücut şekillerine uygun bir elbise seçmesine olanak tanımaktadır.İşte oldukça tercih edilen abiye elbise modelleri:

  • Kısa abiye elbise modelleri
  • Büyük beden abiye elbise modelleri
  • Uzun abiye elbise modelleri
  • Tesettür abiye elbise modelleri
  • Yırtmaçlı abiye elbise modelleri
  • V yaka abiye elbise modelleri
  • A kesim abiye elbise modelleri
  • Balon kol abiye elbise modelleri
  • Tek omuz abiye elbise modelleri
  • Balık model elbise abiyeler
  • Straplez abiye elbise modeller
  • Payetli abiye elbise modeller
  • Şifon abiye elbise modelleri

Farklı kumaş. renk ve seçenekte bulunan birbirinden farklı abiye modelleri arasından ise bir tercih yapmak fazlasıyla zor. Abiye elbise almadan ise pek çok faktörü düşünmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.İşte abiye modelleri arasında seçim yaparken dikkat etmeniz faktörleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Vücudunuza uygun bir tercihte bulunun
  • Ten renginize göre bir abiye elbise rengi seçin
  • Katılacağınız etkinliği düşünün
  • Mevsimi dikkate alarak bir seçim yapın
  • Kişisel tarzınızı yansıtacak bir elbise seçin
  • Abiye elbise satın almadan önce bütçenizi gözden geçirin

Bu kadar model arasından seçim yaptınız, seçim esnasında yukarıda da söylediğimiz gibi diğer önemli bir konu da fiyattır.

Fatih abiye elbise fiyatları ne kadar?

Abiye elbise fiyatları neye göre değişkenlik gösterir? Fatih tesettür abiye elbiselerin fiyatları ne kadar?

Abiye elbise model tercihinizi buldunuz peki bu abiye elbise Abiye elbise modellerinin fiyatları nelerdir?

Fatih Abiye Elbise Fiyatları Ne Kadar?

Abiye elbise fiyatları birçok faktöre bağlı olarak büyük ölçüde değişebilmektedir. Fatih’te yer alan her bir mağazada da fiyatlar farklılık göstermektedir. Elbise fiyatlarının mağazalarda farklılık göstermesinin pek çok nedeni bulunmaktadır. Abiye elbise fiyatlarını etkileyen faktörleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Marka

Elbisenin markası fiyatı büyük ölçüde etkileyebilir. Lüks markaların tasarım elbiseleri, genellikle daha az bilinen markaların elbiselerinden daha pahalıdır.

  1. Kumaş

Elbisede kullanılan kumaş da fiyatın belirlenmesinde önemli bir etkendir. İpek, saten ve dantel gibi yüksek kaliteli kumaşlar, sentetik kumaşlardan daha pahalıdır.

  1. Süslemeler

Elbise üzerindeki süslemelerin miktarı ve türü de fiyatı etkileyebilir. Karmaşık boncuk işlemeli, işlemeli veya payetli elbiseler tipik olarak bunlarsız elbiselerden daha pahalı olacaktır.

  1. Kişiye Özel Tasarım

Elbisenin tasarımı da fiyatı etkileyebilir. Oluşturması daha fazla beceri ve çaba gerektiren benzersiz veya karmaşık tasarımlara sahip elbiseler daha pahalı olacaktır.

Vücudunuza mükemmel şekilde uyacak şekilde özelleştirilmiş bir elbiseniz varsa, fiyat elbisenin orijinal fiyatından daha yüksek olabilir.

Kısaca abiye elbise fiyatları; kullanılan kumaş tipi, kişiye özel olması, modeli ve kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. Abiye elbise fiyatları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz Abiye elbise fiyatlarını etkileyen faktörleri anlattığımız blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Abiye Elbiseyi Neden Fatih’ten Almalıyım?

Abiye giyim, özellikle de tesettür abiye giyim dendğinde Fatih İstanbul’un akla ilk gelen semtleri arasında bulunmaktadır. Fatih’in abiye elbise dendiğinde ilk olarak akla gelmesinin nedenlerine gelin hep beraber bakalım:

  1. Kalite

Gece elbiselerinde uzmanlaşmış mağazalar genellikle birinci sınıf malzemelerden yapılmış yüksek kaliteli giysiler bulundurur.Bu, elbisenizin lüks görünmesini ve hissetmesini ve üzerinizde daha iyi olmasını sağlayacaktır.

  1. Kalıp

Abiyeler tipik olarak vücuda oturan ve pohpohlayıcı olacak şekilde tasarlanır ve bu giysilerde uzmanlaşmış mağazalar genellikle farklı vücut tiplerine uyum sağlamak için geniş bir beden ve stil yelpazesi sunar. Bu, size tam oturan ve kendinizi güvende ve güzel hissetmenizi sağlayan bir elbise bulmanıza yardımcı olabilir.

  1. Seçim

Abiye konusunda uzmanlaşmış mağazalar genellikle aralarından seçim yapabileceğiniz geniş bir stil, renk ve tasarım yelpazesine sahiptir. Bu, ister klasik, zarif bir görünüm ister daha moda ve modern bir şey tercih edin, kişisel zevkinize ve tarzınıza uyan bir elbise bulabileceğiniz anlamına gelir.

  1. Rahatlık

Bir mağazadan bir gece elbisesi satın almak, internetten bir gece elbisesi bulmaya çalışmaktan veya özel dikim bir elbiseye sahip olmaktan daha uygun olabilir. Farklı elbiseleri bizzat deneyebilir, satış ortaklarından tavsiye alabilir ve hatta mükemmel uyumu sağlamak için yerinde değişiklik yaptırabilirsiniz.

Genel olarak, kendinizi güvende ve güzel hissetmenizi sağlayacak yüksek kaliteli, tam oturan ve şık bir giysi arıyorsanız, bir mağazadan gece elbisesi satın almak harika bir seçenektir.

Fatih Abiye Elbise Mağazalarından Neden Cengiz AKTÜRK'ü Seçmeliyim?

CENGIZ AKTURK yılların verdiği deneyim ile her beden, her model ve her kişiye özel tasarım modelleri satış gerçekleştirmektedir. Her etkinliğin vazgeçilmezi gece elbiselerini her renk skalasında hatta özel tasarım abiye elbiselerle tercih edebilirsiniz. CENGIZ AKTURK sizin için farklı modelde son modaya uygun abiye elbise arayışınıza son bulmaktadır . Büyük beden, midi, mini ve katılacağınız etkinliğe göre özel üretilen abiye elbise modelleriyle gecenin en zarifi siz olabilirsiniz. Özel gününüzde sizi özel hissettiren CENGIZ AKTURK mağazamızda; her renkte, her etkinliğe özel ve farklı kumaş seçeneğiyle son modaya uygun özel tasarım abiye elbise ve toptan satış abiye elbise satışı gerçekleştirmektedir.. Zevkinize uygun, size özel abiye elbise modellerini sayfamızdan inceleyebilir, abiye fiyatlarımız hakkında bilgi sahibi olabilir, dilerseniz herhangi bir sorunuz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorum bırakın

//