Kapalı Ve Tesettür Abiye Elbise Arayanların Ortak Adresi: Cengiz Aktürk!

15 Kas 2022
Müslüman moda dünyasında tesettür abiye ve abiye elbiseler oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Özellikle son dönemde bu elbise seçenekleri daha yaygın ve çok tercih edilen bir tür olarak ortaya çıkmaktadır. Bir davette iyi görünmenin temel nüanslarından biri şüphesiz olarak özgüveninizi yüksek tutacak abiye elbise seçenekleri tercih etmek olacaktır.

Müslüman moda dünyasında tesettür abiye ve abiye elbiseler oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Özellikle son dönemde bu elbise seçenekleri daha yaygın ve çok tercih edilen bir tür olarak ortaya çıkmaktadır. Bir davette iyi görünmenin temel nüanslarından biri şüphesiz olarak özgüveninizi yüksek tutacak abiye elbise seçenekleri tercih etmek olacaktır. Özellikle çok özel bir davete veya etkinliğe katıldıklarında abiye elbiseleri tercih etme eğiliminde olan kadınlar, tesettürlü abiye seçimleri ile alakalı olarak ciddi bir arayış içerisinde olurlar. Seçenekler her ne kadar envai çeşit olsa da, müslüman moda dünyasının gelişimi çok uzun süre boyunca yavaş ilerledi. Fakat son dönemde geleneksel moda anlayışının ötesine geçti ve tesettürlü abiye elbiseler CENGIZ AKTURK’ün ikonik seçimleriyle buluştu.

Resmi bir elbise ya da abiye elbise seçimi söz konusu olduğunda, o kadar kolay değil, hatta özellikle özel bir davet için almanız gerektiğinde ve özellikle önemli bir bütçe ayıracaksanız oldukça karmaşık bir iştir. Bu yüzden seçimlerinizi yaparken ekstra dikkat etmek gerekir.

En doğru kapalı ve tesettürlü abiye elbise seçimini yapmak, vücudunuzun ölçülerine, bedeninize, davetin konseptine ve hava koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterecektir.

Tesettürlü abiye elbiseniz, vücudunuzun şekline uygun olmalı ve size aradığınız havayı verebilmesi için figürünüzü geliştirmelidir. Sizleri olduğunuzdan daha farklı göstermek yerine, bedeninizin ve güzelliğinizin aynası olmalıdır.

Tesettür Abiye Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Tesettür abiye seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken temel husus, elbisenizin kumaş kalitesi yüksek ve genel stilinin modaya uygun standartlarda olmasıdır. Bunu yapmak için CENGIZ AKTURK web sitesine girip detaylı bir inceleme yapabilirsiniz. Böylece bulmak istediğiniz tüm bu seçenekleri olabildiğince hızlı ve kapsamlı bir şekilde çözümleyebilirsiniz.

İster oldukça resmi bir düğüne, ister epey önemli bir davete ya da kendi düğününüze katılmayı planlıyor olun, o gün için mükemmel gece elbisesini bulmak kritiktir. Peki, tesettür abiye elbise seçiminizi nasıl yapacaksınız? Nasıl yapmalısınız?

Davetli olduğunuz etkinliğin nerede olduğu, hava şartlarının nasıl olduğu, törenin genel konsept standartlarının nasıl olduğu ve daha diğer tüm seçenekler tercihinizi etkilemektedir.

Ancak tüm abiye elbiseler eşit oluşturulmamıştır. Çeşitli stiller, boyutlar ve renklerde gelirler, bu nedenle mükemmel olanı bulmak için çok dikkatli düşünme ve planlama yapılması gerekir. Etkinliğiniz için seçeceğiniz tesettürlü abiye elbise, kişisel tarzınızı yansıtırken aynı zamanda vücut tipinize, mevsime ve etkinliğin formalite düzeyine uygun olmalıdır.

Bir sonraki kapalı gece elbiseniz için alışverişe başlamadan önce, mükemmel gece elbisesini bulmak için CENGIZ AKTURK yaklaşımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Web sitesine girerek birçok farklı tesettür abiye elbisesi arasından seçim yapabilirsiniz.

Tesettür Abiye Modası Ve Cengiz AKTÜRK buluşuyor!

Abiyeler diğer elbise türlerine göre nispeten sofistike ve özelleştirilmiş olsa da, tesettürlü abiye alanında da değişen derecelerde bir incelik söz konusudur. Bir gece elbisesi seçmeden önce göz önünde bulundurmanız gereken ilk şeylerden biri, ne tür bir etkinliğe katılmayı planladığınız ve bu bahsi geçen etkinliğin formalite düzeyidir. Formalite düzeyinden temel kasıt, resmiyet derecesi olarak betimlenebilir.

Eğer oldukça resmi bir etkinliğe katılacaksanız, seçeceğiniz elbise modeli daha koyu tonlarda ve sade geçişlere sahip bir tesettürlü abiye modeli olabilir. Bir diğer taraftan, katılacağınız etkinlik düğünden sonraki bir partiyse, mevsime uygun renklerin daha çok olduğu, biraz daha ışıltılı ve detayları belirgin bir abiye elbise olabilir.

Bazı gece elbiseleri, çeşitli etkinlikler için çalışacak kadar çok yönlü olabilir. Tiyatro temasının yaygın olduğu bir gece veya bir gala etkinliği gibi göz alıcı bir şeye katılıp katılmayacağınızı düşünün. Bir mekandan diğerine geçip geçmeyeceğinizi de dikkate almak önemlidir. Düğüne katılmak ve sonrasında düğünden sonraki after party bunun bir örneği olabilir. Örneğin, etkinlikten önce veya sonra dışarıda yemek yiyecekseniz, sizi muhteşem ve çekici gösterecek bir elbise seçmek isteyeceksiniz. Böyle durumlarda seçeceğiniz elbisenin genel konsepti çok önemlidir.

Ne tür bir etkinliğe katılacak olursanız olun, akılda tutulması gereken genel bir kural vardır. Aslında bunu bir kural olarak değil, tesettürlü abiye seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir öneri olarak da düşünebilirsiniz. Çünkü hiçbir kural, hiçbir kaide geçerli değildir. Siz nasıl bir elbise giymek istiyorsanız, kapalı bir kadın olarak kendinize en uygun seçeneğin hangisi olacağını düşünüyorsanız ona göre hareket edebilirsiniz. En zarif ve farklı süslemeye sahip abiye elbiselerden bazıları, çok karmaşık görünmeden veya elbisenin belirli bir kısmına dikkat çekmeden dikkatleri üzerinize çekecek ve kombininizi tamamlayacaktır.

İster iç mekanda ister dış mekanda bir etkinliğe katılıyor olun, mükemmel gece elbisesini seçerken göz önünde bulundurmanız gereken çok önemli bir faktör, onu giyeceğiniz mevsimdir. Mevsime dikkat ederek hem genel model hem de kumaş kalınlığı ile alakalı birçok farklı çıkarım yapabilirsiniz.

Tesettürlü Abiye Seçiminde Nasıl Hareket Etmelisiniz?

Çok sevdiğiniz bir yakınınızdan bir davetiye aldınız. Etkinlik hızla yaklaşıyor ve bir kıyafet seçme zamanı geldi de çattı. Ne giyeceğinizden emin değil misiniz? Tesettürlü kadınlar için gece kıyafeti nasıl geçilir? Akşam giyiminin balo elbisesi ve smokine eşit olduğu günler çoktan geride kaldı. O yüzden partnerinizle uyumlu bir tesettür abiye elbise seçerken dikkat etmelisiniz. Kendinizi rahat, özgüvenli ve stil sahibi hissetmenizi sağlayacak sonsuz seçenekler CENGIZ AKTURK’ye sizi bekliyor.

Yorum bırakın