0

Konsepte Göre Son Dakika Abiye Elbise Şıklığı Nasıl Yaratılır?

4 Eki 2023
Davetler gündelik hayata farklılık ve hareket katan organizasyonlardır. Doğum günleri, partiler, evlilik yıldönümleri, söz, nişan düğün gibi etkinlikler daima sıradan sayılamayacak kadar özel olan etkinliklerdir. Haliyle bu etkinliklere katılmak için farklı ve şık parti elbiseleri tercih edilir.

Davetler gündelik hayata farklılık ve hareket katan organizasyonlardır. Doğum günleri, partiler, evlilik yıldönümleri, söz, nişan düğün gibi etkinlikler daima sıradan sayılamayacak kadar özel olan etkinliklerdir. Haliyle bu etkinliklere katılmak için farklı ve şık parti elbiseleri tercih edilir.

Pek çok elbise parti, mezuniyet, baby shower, evlilik töreni gibi birbirinden farklı organizasyonlara uygun olacak şekilde tasarlanır. Hemen her bireyin zevkine hitap eden modeller sayesinde tüm yaş gruplarını ve tüm tarzları kapsayıcı geniş bir çeşitlilik oluşur.

Sportif ve rahat parçaları benimseyen kadınların bile böyle özel gün ve gecelerde şık olmak istemeleri çok doğaldır. Pek çok kişinin bir arada olduğu bu tür faaliyetlerde hemen herkes gözlerin üzerinde olmasını ister. Bu da ilgi çekici giyim ürünlerine olan yönelimi artırır.

Davetlerde sıklıkla tercih edilen abiye elbise şık ve göz alıcı tasarımlarla beğeniye sunulan parçalar arasında yer alır. Daha ağır, şatafatlı ve cazibeli bir görünüm sunan abiye modelleri birçok kadın tarafından oldukça ideal bulunur.

Son Dakika Kokteyl & Parti Elbisesi 

Kokteyl partisi birbirinden farklı kokteyllerin ikram edildiği bir parti türüdür. Genel olarak birkaç masa etrafında toplanan insan grupları koyu bir sohbet eşliğinde kokteyllerini yudumlarlar. Yakın arkadaşların hasret giderdiği, birbirinden habersiz kişilerin tanışıp kaynaşma imkânı bulduğu kokteylde giyilebilecek kıyafetler cezbedici olmalıdır.

Pırıltılı ve midi boylarda tasarlanan elbiseler kokteyl partilerinde tercih edilebilir. Bu partiler daha çok tanışmaya aracılık eden organizasyonlar olduğu için katılacağınız kokteyl partisinde dikkat çeken elbiseler arasından seçim yapabilirsiniz. Daha sade bir stiliniz varsa abartıya kaçmayan ve ışıltısız davet kokteyl elbiseleri tercih edebilirsiniz.

Bu tür partilerde teninizi rahatsız ettirmeyen, konfor alanınızı daraltmayan ve terleme yapmayan kumaşlardan üretilmiş kıyafetleri seçmelisiniz. Koyu tonların daha hoş durduğu bu etkinlikte siyah, lacivert, koyu kahve, bordo gibi asil renklerden oluşan kıyafetlere şans verebilirsiniz. Bu tür renklere sahip olan kokteyl abiye elbiseler daha ağır ve zarafet dolu bir duruş sergilemenizi sağlayabilir.

 

Son Dakika Söz & Nişan Elbisesi

Söz ve nişan, birbirini seven iki insanın hayatlarını birleştirmek için attıkları ilk adımlardır. Bu adımları değer verdikleri insanların huzurunda atmak isteyen çiftler için hem söz hem de nişan büyük bir önem taşır. Bu organizasyonlar için elbette özel kıyafetler temin ederek hoş bir görünüm elde etmeniz gerekir.

Söz nişan elbisesi modelleri arasında yüzlerce farklı ürüne rastlamanız mümkündür. Çünkü bu tür davetler devamlılığı bulunan etkinliklerdir. Yaşamınız boyu onlarca söz ve nişana katılma ihtimaliniz bulunur. Bu kapsamda katılacağınız bu özel davetler için size uygun parçaları tercih etmelisiniz.

Söz ve nişanda gelin adayını gölgede bırakmamaya özen göstermek gerekir. Bu bakımdan şıklığı elden bırakmamak kaydıyla zarif ve şatafatlı kıyafetler arasından seçim yapabilirsiniz. Eğer bu organizasyonlar dış mekânda ve akşam vaktine ayarlanmışsa abiye gece elbiseleri modellerine göz atarak tarzınızı yansıtan bir kıyafet temin edebilirsiniz.

Eğer söz ve nişan size aitse yeni gelin adayı sizseniz elbette gösterişli bir kıyafet seçmenizde fayda vardır. Ancak illaki aşırı süslü ve göz yoran detaylarla dolu bir parça seçmeniz gerekmez. Bu tür kıyafetler yerine sade ancak zarafet dolu elbiseleri tercih edebilirsiniz. Beyaz elbise modelleri nişan ya da söz için oldukça ideal bulunan giyim ürünleridir.

Son Dakika Nikah Daveti Elbisesi

Nikâh birlikteliğin en güzel halidir. İki farklı yolun birleştirilerek tek yol haline getirilmesi nikâhla mümkün hale gelir. Bu özel ve anlamlı gün için daha sade ancak şık elbise modellerine şans vermeniz yerinde olur. Nikâhta genellikle gelin beyaz bir nikâh elbisesi giyer. Gelinden daha dikkat çekici olmak ortamda hoş karşılanmayabilir. Bu bakımdan düğün abiyesi gibi kıyafetler tercih edilmemelidir.

Nikâh davetinde giyeceğiniz kıyafet midi ya da uzun boylu elbise türlerinden olabilir. Bununla beraber tek renkli ve soft renklere sahip bir elbise seçimi de nikâh için ideal bir seçim olacaktır. Rahat ve terletmeyen kumaşa sahip bir giyim ürünü nikâh boyu konforlu hissetmenizi sağlayacaktır. Düz ancak ufak detaylı kıyafetler de nikah daveti için elbise modellerini oluşturan diğer seçeneklerdir.

 

Son Dakika Düğün Elbisesi

Düğünler eğlencenin ve bol hareketin olduğu davetlerdir. Bu tür bir davete katılacağınız zaman daha ağır ve şaşaalı kıyafetleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Düğün daveti için çok geniş bir çeşit yelpazesi mevcuttur. Bu yelpaze içerisinde seçim yapmanız zorlaşabilir ancak yine de kıyafet seçimi keyif verici bir eylemdir.

Düğün elbiseleri genç ve yetişkinler için farklı detaylar kullanılarak tasarlanır. Yaşınıza yahut da hissettiğiniz yaşa göre kıyafet tercihinde bulunabilirsiniz. Hafif kabarık, kalem, balık, mevlana model eteklere sahip olan elbiselerin yanı sıra göğüs, sırt, göbek dekolteli kıyafet modelleri de revaçta olan tasarımlar arasında kendine yer bulur.

Eğer tesettürlüyseniz tesettür düğün elbiseleri modellerini inceleyerek göz zevkinize hitap eden bir elbise tercihi yapabilirsiniz. Bu elbiseler de düz, işlemeli, dantelli, desenli pek çok modele sahiptir ancak etek ve kol boyu daima uzundur. Tüm bedeni kaplayan bu modeller sayesinde tesettürünüze yakışır parçalara sahip olabilir, uygun bir eşarp ya da şal kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Düğünde şaşaalı olmakla beraber terletmeyen kumaşlardan üretilen kıyafetlere yönelmeniz size kolaylık sağlayacaktır. Çünkü düğünlerde dans etmek ya da daha hareketli bir halk oyunu olan halaya katılmak isteyebilirsiniz. Her ikisinde de normalden fazla hareket edeceğiniz için terleme olasılığınız yüksektir. Bu yüzden düğün için elbise seçerken nefes alan kumaş türüne sahip parçalara şans verin.

Salon düğünü yerine bir kır düğününe davet edildiyseniz daha farklı bir kıyafet seçmeniz gerekir. Çünkü salondaki gibi topuklu ayakkabılar ya da ağır abiyeler giymeniz kırsal alanda pek mümkün olmayacaktır. Engebeli zemine sahip olan düğün alanında daha salaş ve renkli elbise modellerine yönelmeniz hoş olur. Renkli ve desenli kır düğünü elbiseleri ile düğüne canlılık katabilirsiniz.

Yorum bırakın

//