0

Siyah Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

4 Şub 2024
Renklerin en şaşırtıcı ve büyüleyici tonlarından biri olan siyah; derinliği, gizemi ve asaleti simgeler. Moda dünyasının vazgeçilmesi mümkün olmayan renkleri arasında yer alır. Kendi başına da güçlü bir ifadesi olan bu rengi uygun tonlar ve aksesuarlarla büyüleyici bir hale getirebilmeniz mümkün. Özel günlerde her kadının aklına gelen renklerden biri olması sebebiyle siyah abiye ile yapılabilecek kombinler merak edilir.

Renklerin en şaşırtıcı ve büyüleyici tonlarından biri olan siyah; derinliği, gizemi ve asaleti simgeler. Moda dünyasının vazgeçilmesi mümkün olmayan renkleri arasında yer alır. Kendi başına da güçlü bir ifadesi olan bu rengi uygun tonlar ve aksesuarlarla büyüleyici bir hale getirebilmeniz mümkün. Özel günlerde her kadının aklına gelen renklerden biri olması sebebiyle siyah abiye ile yapılabilecek kombinler merak edilir. 

Stilinizi siyah abiyeyle tamamlamak istiyorsanız doğru renk kombinasyonuna ve uygun kombinlere ihtiyaç duyarsınız. Şıklığınızı ve zarafetinizi yansıtmak istiyorsanız siyah abiye modellerini kombinlerken dikkat etmeniz gereken önemli noktalar yer alır. Bu yazıda sizin için siyah abiye kombinlerken dikkat edilecek unsurları bir araya getirdik!

Siyah Abiye Kombin Önerileri

Her kadının gardırobunda yer alan ve kurtarıcı renkler arasında bulunan siyah renk başlı başına bir sanatı yansıtır. Siyah abiye kombin klasik bir parça olarak görülse de bu kombini özel kılabilmek sizin elinizde. Siyah abiye elbiseleri düz çizgisinden çıkarıp daha büyüleyici bir hale getirebilmek için dikkat etmeniz gereken ilk nokta abiyenin tasarımı olmalı. Moda dünyasının gelişim göstermesi sayesinde pek çok farklı tarza hitap eden abiye tasarımları yer alır. Balık, yırtmaç detaylı, omuz dekolteli, mini ya da hareketli tarzlara hitap eden enerjik kesimli pek çok tasarım sizlere sunulur. Tarzınıza uygun bir abiye modelini seçerek kombin yolculuğuna başlayabilirsiniz. 

Oldukça klasik bir parça olan siyah abiyeyi farklı tarzlara da rahatlıkla uydurabilmeniz mümkün. Kullanabileceğiniz aksesuarlar sayesinde klasik çizgiden devam edebilir ya da modern bir havaya bürünebilirsiniz. Çanta ve ayakkabı tercihinizle retro bir tarz yakalayabilmeniz de mümkün. Özellikle kış aylarında bir davete katılıyorsanız kürk detayıyla oldukça havalı bir tarz yaratabilirsiniz. Siyah abiyeyi kombinlerken dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de saç modeliniz. Saç modelinize karar verirken abiyenizin tasarımını göz önünde bulundurmanız gerekir.

Eğer omuz dekolteli veya yakası açık bir abiye tercih ettiyseniz saçlarınızı hem açık bırakabilir hem yukarıdan toplayabilirsiniz. Ancak göğüs ve omuz kısmı kapalı bir elbise tercihinde bulunduysanız saçlarınızı açık bırakmak hem rahat hareket edememenize hem de bunaltıcı bir görüntü oluşturmanıza neden olur. Özellikle tesettür abiyelerde eşarp renginiz ve modeliniz de bu konuda önem taşır. Şıklığınızı tamamlayacak bir makyaj seçimiyle özel davetlerin en dikkat çekici görüntüsüne sahip olabilirsiniz.

Siyahın Büyüsüne Uygun Renkler

Siyah renk; şıklığı, zarafeti, gizemi ve zamansız bir görünümü yansıtabilmenizi mümkün kılar. Ancak siyah rengi klasik çizgiden çıkararak göz kamaştırıcı bir hale getirebilmenin yolu diğer renklerden geçer. Doğru renk kombinasyonlarıyla muazzam kombinler elde edebilirsiniz. Örneğin; beyazın saf zarafeti ile mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz. Beyaz aksesuar, eşarp, ayakkabı ile çanta tercih ederek sofistike bir tarz oluşturabilirsiniz.

Daha çarpıcı bir görünüm için gold detayların uyumlu dansını tercih edebilirsiniz. Takı ve ayakkabı gibi detaylarda goldu kullanarak lüks ve şıklığı bir araya getirebilmeniz mümkün. Mercan tonlarıyla siyaha enerji ve canlılık katabilirsiniz. Modern bir tarzı yakalamanın bir yolu olan mavi ile gizemli ve derin atmosfer yakalayabilirsiniz. 

Özellikle siyah abiye kombinleri tesettür için eşarp seçiminde kullanabileceğiniz renklerden biri pastel tonları olabilir. Siyahın yoğunluğunu hafifletmek ve hoş bir kontrast elde etmek istiyorsanız pudra pembe, lavanta veya mint gibi hafif renkleri tercih edebilirsiniz. Doğal tonlardan olan bej, somon ve toprak tonları da soft bir şıklığı elde etmenize yardımcı olur. Tarzınıza uygun farklı modellerde siyah abiye elbiseler için Cengiz Aktürk’e göz atabilirsiniz.

Yorum bırakın

//