0

Yılbaşı Elbisesi Nasıl Seçilir?

4 Ara 2023
Yılbaşı, tüm yıl boyunca heyecanla beklenen ve yeni bir yıl başlangıcını müjdeleyen keyifli bir an. Aileniz, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla yeni bir yıla umutlu adımlar atarken en önemli gündeminiz “Yılbaşı ne giyilir?” sorusu olabilir.

Yılbaşı, tüm yıl boyunca heyecanla beklenen ve yeni bir yıl başlangıcını müjdeleyen keyifli bir an. Aileniz, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla yeni bir yıla umutlu adımlar atarken en önemli gündeminiz “Yılbaşı ne giyilir?” sorusu olabilir. Yılbaşı’nda seçeceğiniz kıyafetler bu anın atmosferine uyum sağlamalı ve aynı zamanda o gece için oluşturduğunuz plana da uygun olmalı. 

Gösterişli bir davet ya da sade bir eğlencede seçeceğiniz elbise tasarımına kadar dikkat etmeniz gerekir. Yılbaşı elbisesi için yapacağınız tercihler şıklığı ve zarafeti bir araya getirerek yeni yıla girerken ışıldamanızı sağlayabilir. Bu özel günü en iyi şekilde hatırlamak ve kendinizi iyi hissedeceğiniz sade ya da kokteyl&davet elbiseleri seçiminde yardımcı olacak ipuçlarını sizler için bir araya getirdik!

Yılbaşı’nda Ne Giyilir?

Koca bir yılı geride bıraktığınız ve yeni yıla unutulmaz hatıralar katmak için attığınız bu gece oldukça özel bir an. Yılbaşı gecesi için planlar önceden yapılır ve bu geceyi en güzel şekilde geçirmenin yolları planlanır. Yeni bir başlangıca atılan adım olan yılbaşı partisi kombinleri konusunda uzun süren bir düşünme süreci geçiriyor olabilirsiniz. Bu özel geceye uyum sağlayacak ve sizi en mutlu hissettirecek kombini yapabilmek planlarınıza bağlı olarak değişebilir.

Gideceğiniz yere uygun bir kombini yapmak şıklığınızı taçlandırmanın en temel adımı. Kendinizi rahat hissetmeniz, geceye uyum sağlamanız ve keyifli bir zaman geçirebilmeniz için yılbaşı gecesi yaptığınız plana uygun kıyafet tercihinde bulunmanız önem taşır. Örneğin yılbaşı gecesi kombinleri için payet ve parlak elbiseleri tercih edebilirsiniz. Geceyi dışarda bir mekanda geçiriyorsanız aradığınız gösterişli görüntüyü sağlamanız konusunda oldukça uygun bir seçim olur. 

Daha sade bir mekanda sakin bir plan hazırladıysanız dizüstü şıklığı düşünebilirsiniz. Elbisenizin renk seçimini daha klasik renklerden yana kullanabilir ve dizüstü elbiselerin sadeliğe olan uyumundan faydalanabilirsiniz. Bu özel gecenin vazgeçilmez rengi olan kırmızıyı da çeşitli planlarınız için düşünebilirsiniz. Eğlenceli bir mekanda yapılan bir partide yılbaşı elbisesi kırmızı renk seçimiyle atmosfere uyum sağlayabilirsiniz. Yılbaşı gecesi için yaptığınız kombinleri aksesuarlarla tamamlayarak yeni yıla şık bir adım atabilirsiniz. Bu gece için en önemli nokta kendinize uygun elbise seçimi yapmak. Sizi rahat hissettirecek ve tarzınızı yansıtacak bir seçim yapmanız önem taşır. 

Gece ve Gündüz için Farklı Elbise Kombinleri 

Yılbaşı için yapılan planlar o günün sabahından başlar. Gün içinde kendinizi daha rahat hissedeceğiniz ve akşama daha kolay hazırlanabileceğiniz kıyafet seçimi yaparken geceye daha gösterişli kıyafetleri bırakabilirsiniz. Bu nedenle gündüz kıyafetlerinizi rahat ve şık kombinlerden oluşturmanız gerekir. Günün önemli renklerinden olan kırmızı ve yeşil tonlarında bir elbiseyle koşuşturmaya hazır olabilirsiniz. Akşam için hazırlıklarınızı tamamlarken bu tarz renklerle yılın son gününün tadını çıkarabilirsiniz. 

Geceye yaklaşıp tüm hazırlıklar tamamlandığında yılbaşı yemeği için elbise değişimi yapmanız gerekir. Bu elbiseniz gün içinde giydiklerinize göre daha şık ve gösterişli olabilir. Uzun kollu abiye kategorisinden seçiminizi yaparak geceyi karşılayabilirsiniz. Modern, sportif, bohem, şık, zarif ya da klasik renklerin çekiciliğiyle tarzınızı yansıtan gece elbiseleri arasından seçim yapabilirsiniz. 

Klasik Renklerde Yılbaşı Elbise Seçenekleri

Bu özel gece için pek çok renk tercihinde bulunabilirsiniz. Ancak yeni yıla attığınız bu adım için kurduğunuz planın atmosferine uygun bir renk seçimi yapmak çok daha uyumlu bir görüntü oluşturmanızı sağlar. “Yılbaşında hangi renk giyilir?” konusunda akıllara kırmızı, yeşil, siyah ya da gri gibi klasik renkler gelebilir. Kış mevsimi olmasından dolayı daha koyu tonlarda bir renk seçimi yapacağınız için klasik renklerin büyüsünü tercih edebilirsiniz. 

Siyah rengin rahatlığından yararlanarak tek omuz & tek kol abiye seçimi yapabilirsiniz. Siyah renk hem asil duruşu hem zarafetiyle bu geceye uyum sağlar. Gideceğiniz davete göre uzun ve hafif payet detaylı siyah bir elbise seçimiyle gecenin yıldızı olabilirsiniz. Çekici bir görünüm elde edebilmek için elbise modeline uygun bir kemer seçimi yapabilirsiniz. 

Altın renginin büyüleyici ihtişamıyla gecenin odak noktası olabilirsiniz. Dilerseniz siyah ve altın rengi detaylarla bütünleştirilen bir elbiseyle şıklığı yakalayabilirsiniz. Gri renginin zarafetini kadife abiye elbise seçimiyle yansıtmanız da mümkün. Bu gecenin vazgeçilmez renkleri arasında yer alan kırmızı ve yeşil renk seçimiyle enerjik bir kombin oluşturabilmeniz de mümkün. 

Fark Yaratan Yılbaşı Abiye Elbise Modelleri ve Kombinleri

Bu özel gece için fark yaratmak istiyorsanız özgün ve tarz sahibi bir yaklaşımda bulunmanız gerekir. Klasik elbise modelleri ve renklerinden yana tercih yapmak yerine daha farklı tasarımlara yönelebilirsiniz. Bunun için ilk olarak tarzınızı belirlemeniz gerekir. Klasik, bohem ya da spor tarza yakın bir farklılık yapabilir ya da çeşitli tarzları birbirine uydurarak eşsiz bir görüntü oluşturabilirsiniz. Sıradan çizgiden uzaklaşmak için cesur renkler ve renk kombinleri seçebilirsiniz. Zıt renk kombinasyonlarıyla fark yaratabilirsiniz. Canlı renkler seçerek de geceye damga vurabilirsiniz. 

Geometrik desenlerle dikkat çekici bir stil meydana getirebilirsiniz. Doğru aksesuar seçimi yaparak kişisel tarzınızı en iyi şekilde yansıtmanız da mümkün olur. Büyük ve gösterişli küpeler ya da farklı şapkalarla abiye elbiseleri bir araya getirmek dinamik bir tarz yaratmanızı sağlar. Tarzınıza uygun cesur ve şık yılbaşı elbise kombinleri yapabilmek için Cengiz Aktürk’e göz atabilirsiniz. 

Yorum bırakın

//