Kahverengi Abiye Nasıl Kombinlenir?

8 May 2024

Özel günlerin vazgeçilmezi olan abiyeler, hemen hemen her kadının dolabında yer alır. Birbirinden şık desen, renk ve kesime sahip abiye modelleri kişisel zevki yansıtmanın en kolay yoludur. Mevsimlerin favori renkleri seçilerek tarz en iyi şekilde yansıtılır. Sonbahar ve kış aylarının gelmesiyle kahverengi abiyeler öne çıkar. Mevsimin atmosferine muazzam bir uyum sağlayan kahverengi abiye modelleri ile eşsiz bir kombin yaparak gözlere hitap etmemek neredeyse imkânsız.

Özel günlerin vazgeçilmezi olan abiyeler, hemen hemen her kadının dolabında yer alır. Birbirinden şık desen, renk ve kesime sahip abiye modelleri kişisel zevki yansıtmanın en kolay yoludur. Mevsimlerin favori renkleri seçilerek tarz en iyi şekilde yansıtılır. Sonbahar ve kış aylarının gelmesiyle kahverengi abiyeler öne çıkar. Mevsimin atmosferine muazzam bir uyum sağlayan kahverengi abiye modelleri ile eşsiz bir kombin yaparak gözlere hitap etmemek neredeyse imkânsız.

Doğayı yansıtan, sıcak tonları ile kahverengi modeller dolapların gözdesi arasında yer alır. Kahverengi abiye, yansıttığı sıcak ve samimi hissiyat ile moda dünyasına damga vurmayı başarır. Doğal sıcak bir tona sahip olmasıyla kahverengi abiye kolaylıkla kombinlenebilir. Beyaz, bej, pembe ve nude tonlar kahverengi abiyeyi yumuşatarak samimi bir dokunuş katar. Mavi ve yeşil gibi renkler, kahverengi ile bir araya geldiğinde hoş bir kontrast oluşturur. Sıcak görünümü yansıtmak için ise bakır, kiremit gibi kahverenginin alt tonları şahane bir tercih olur.

Kahverengi abiye kombini yaparken takı, çanta, ayakkabı, saç ve makyaj gibi unsurları hem renk hem de model olarak değerlendirmek gerekir. Siz de kahverengi abiyeyi doğru parçalar ile kombinlediğinizde kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Kahverenginin tonlarıyla nasıl kombinler yapabileceğinizi merak ediyorsanız yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

Kiremit Rengi Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

Kahverenginin hayran bırakan tonlarından biri de kiremit rengidir. Sıcak tonu ile kiremit rengi, moda dünyasında sevilerek kullanılır. Abiyelerde kullanılan kiremit rengi ile çekici görünmek mümkün. Siz de kiremit rengi abiye ile benzersiz bir kombin oluşturarak tarzınızı yansıtabilirsiniz. Kiremit rengi abiye kombinleri yaparken öncelikle abiyenizin kumaşına karar vermelisiniz. Saten, dantel veya kadife kumaşlar ile kiremit renginin birleşimi son derece lüks bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.

Kiremit rengi abiyeyi bronz, gold, bej veya metalik tonlarda aksesuar seçerek ön plana çıkarabilirsiniz. Gold, siyah ve bronz tonlarda ayakkabılar ve çantalar ile baştan ayağa göze çarpan bir kombin elde edebilirsiniz. Makyaj için nude tonları tercih ederek doğal ve dengeli bir duruş yakalayabilirsiniz. Saç modelinize de abiyenizin modeline göre karar verebilirsiniz. Örneğin, askılı veya straplez modellerde salık saç, sırt detaylı abiyelerde ise topuz modelleri hoş bir görünüme ulaşmanızı sağlar.

Açık Kahverengi Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

Doğanın toprak renginden esinlenen açık kahverengi, sade duruşuyla her zaman modanın gündeminde yer alır. Özel davetler için gardıropların olmazsa olmazı abiyeler, açık kahverengi renk ile birleştiğinde hem zarif hem de samimi bir havaya kavuşur. Açık kahverengi abiye modelleri çeşitli kesimleriyle hem klasik hem de  modern tarza uyum sağlar. Gold, beyaz, krem, bej veya siyah renkleri ile sağladığı uyum, kolay kombin yapmanıza yardımcı olur. Açık kahverengi abiye kombini yaparken vücudu saran renkler ile ilgi çekici bir stil oluşturabilirsiniz.

Açık kahverengi abiyeyi beyaz ve krem renkte ayakkabı ve çanta ile kombinleyerek kontrast bir görünüm yakalayabilirsiniz. Takı ve aksesuarlar, açık kahverengi abiyenin ön plana çıkmasını sağlayan en önemli kombin parçalarıdır. Gold renge sahip takılar zenginliği simgelerken, bej renge sahip takılar zarafetin simgesi olarak kombinleri tamamlar. Açık kahverengi abiye tesettür giyimde de krem, bej veya koyu kahverengi şallar, stilinizi gözler önüne sermenize yardımcı olur.

Koyu Kahverengi Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

Koyu kahverengi, gizemli ve cesur duruşuyla giyim ürünlerinde sıklıkla tercih edilir. Özellikle davetlerde gözde olan abiyelerde bu renk sıkça kullanılır. Koyu kahverengi kombinlerle gecenin parlayan yıldızı olmak için kombinler önceden planlanır. Özenli bir koyu kahverengi abiye kombini oluştururken çekici görünüme ulaşmak istiyorsanız derin yırtmaçlı veya straplez kesimli modelleri tercih edebilirsiniz. Özellikle saten kumaşın zarafetini en iyi yansıtan koyu kahverengi abiye ile tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

Takı seçiminde gold detaylara yer vererek zengin duruşun öncüsü olabilirsiniz. Gümüş ve bronz gibi metalik renge sahip çanta ve ayakkabılar ile beğeni toplayabilirsiniz. Daha sade ve zarif bir stil yansıtmak istiyorsanız siyah topuklu ayakkabı ve siyah minimalist bir çanta tam size göre.Koyu kahverengi abiye, kış aylarında en sık tercih edilen modellerden biridir. Çantanızla uyumlu bir şal ekleyerek kombininize bütüncül bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Bakır Renk Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

Doğanın sıcak renkleri arasında yer alan bakır renk, giyim ürünlerine de bu sıcaklığı oldukça iyi yansıtarak beğenileri kazanır. Zarafeti ve çekiciliği aynı anda sunan bakır renk, abiyelere vazgeçilmez bir hava katarak, her dolapta bulunmayı hak eder. Trendlerden düşmeyen bakır renk abiye modelleri her zaman gönülleri kazanır. Bakır renk abiye modelleri doğru parçalarla kombinlendiğinde unutulmaz bir görünüme imza atmanızı sağlar. 

Bakır renk elbise kombinleri yaparken vücut hatlarınızı vurgulayan bir abiye modeli ile siz de şahane görünebilirsiniz. Örneğin bel bölgeniz inceyse vurgulamak için balık kesim modellere yönelebilirsiniz. Bakır renk abiye genellikle bakıra yakın sıcak tonlarla muhteşem bir uyum yakalar. Özellikle altın renkleri bakır renk abiyenizi kombinlerken tercih edebilirsiniz. Örneğin altın renk sallantılı bir küpe, altın ince bir kolye, altın bir bilezik elbisenizi vurgularken lüks bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Nude tonlarında ayakkabı ve çanta ile de kombinizi dengeleyebilirsiniz. 

Siz de zevkinizi ifade eden ve tarzınızı konuşturan kahverengi abiyeyi bulmak için Cengiz Aktürk’ü ziyaret edebilirsiniz.

Yorum bırakın

//