skip to content

SİZİN İÇİN FİLTRELENDİ

En Çok Tercih Edilen 40 Yaş Üstü 12 Abiye Elbise

15 May 2024

Abiye elbise düğün, nişan veya kına gibi özel günlerde herkesin favori giyim seçeneği olur. Abiyelerin her kesime uygun modelleri, pek çok yaş grubuna çeşitli seçenekler sunar. 40 yaşını aşmış ve güzelliğinin doruk noktasında olan kadınlar hem yaşına hitap eden hem de stillerini tamamlayan o özel abiyeyi bulmak için arayışa girebilirler.

40 yaş abiye seçenekleri arasında her zevke hitap eden modeller bulunur. Siz de yaşınıza uygun bir abiyeyi nasıl seçeceğinize karar veremiyorsanız aşağıdaki 12 farklı abiye modeline şans verebilirsiniz.

Midi Abiye Modelleri

40 yaş abiye modelleri denildiğinde midi boy abiye modelleri akıllara ilk gelenlerdendir. Özellikle düz renkli ve rahat kesimli midi boy elbiseler son yıllarda oldukça revaçta. Bu modellerin özel kesimleri sayesinde vücudunuzda rahatsız olduğunuz bölgeleri rahatlıkla gizleyebilirsiniz. Zarif duruşu ile göz kamaştıran midi abiye modelleri feminen duruşu en iyi şekilde temsil eden modellerden biri.

Şifon Abiye Modelleri

Hafif şifon abiyeler vücudu rahatsız etmeden eşsiz bir görünümün kapılarını aralar. Hareketli bir tarza sahip şifon elbiseler ile fazla kilolarınızı gizlerken stil sahibi olmanız kaçınılmaz. Uzun, kısa, dekolteli veya askılı gibi pek çok çeşidi olan şifon abiyeler geniş bir kitleye hitap eder ve oldukça sevilir.

Dantel İşlemeli Abiye Modelleri

40 yaş abiye önerileri arasında yer alan modellerden biri de dantel işlemeli abiyelerdir. Dantel işlemeli abiye modelleri hem romantik hem de şık duruşuyla geceye damga vurmayı başarır. Bu abiye modelini ister diz üstü ister midi boy olarak tercih edebilirsiniz. 40 yaş üstünün arzu ettiği abartısız görünümü sağlayan görünümüyle hemen hemen her dolapta yer alır.

A Kesim Abiye Modelleri

A kesim abiye modelleri, 40 yaş üstü abiye modelleri arasında salaş tarzıyla dikkatleri üzerine toplar. Basen bölgesindeki fazlalıkları örten kalıpları ile kadınların favori abiye modelleri arasındadır. Modası hiçbir zaman geçmeyen A kesim abiyeler, her vücut tipine kolaylıkla uyum sağlayarak geniş bir seçenek yelpazesi sunar. 40 yaş tesettür abiye arayışındaysanız A kesim abiye modellerine mutlaka göz atmalısınız.

V Yaka Abiye Modelleri

40 yaş üstü abiye arayışındaysanız V yaka abiye modellerini de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Cesur ve iddialı bir görünüm için derin V yaka abiye modellerini, daha zarif bir duruş için ise normal bir  V yaka abiye modelini tercih edebilirsiniz. Boyun bölgesini uzun gösteren bu model ile özel gecelerde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. 

Belden Bağlamalı Abiye Modelleri 

40 yaş üstü kadınlar genellikle geçen zamanla beraber istedikleri vücut hatlarına sahip olamayabilirler. Bu sebeple vücut hatlarını en şık şekilde sunabilecek elbise arayışına girerler. Belden bağlamalı abiyeler üst ve alt bölgenin görünümünü dengeleyerek bu arayışa son verir. Özellikle düz renge sahip belden bağlamalı abiye modellerine şans vererek asalete kavuşabilirsiniz.

Kısa Kollu Abiye Modelleri

Yaz düğün ve davetlerinin  vazgeçilmezi olan kısa kollu abiyeler, sıcak havalarda son derece rahat bir kullanım sunarlar. Aynı zamanda kol bölgesindeki sarkma veya fazla kiloları başarılı bir şekilde örten kısa kollu abiyeleri 40 yaş üstü kadınlar rahatlıkla tercih edebilirler. Kısa kollu midi boy ve minimal desenli bir abiye ile şık görünmemek neredeyse imkânsız. Özel etkinliklerde stilinizi konuşturmak, dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız kısa kollu abiye modellerini değerlendirebilirsiniz. 

Omuz Dekolteli Abiye Modelleri

Yaşın getirdiği feminen duruşa en iyi uyum sağlayan abiye modellerinden biri de omuz dekolteli abiye modelidir. Tek omuz, straplez yaka veya askılı gibi formlara sahip abiye modelleri ile tarzınıza eşsiz bir dokunuş yapabilirsiniz. Özellikle bedene oturan modeller omuz dekoltesiyle şık bir görünüm oluştururlar. Bu detaylardan yararlanarak siz de bakışları üzerinize çekebilirsiniz. 

Piliseli Abiye Modelleri 

Piliseli abiye modelleri pililerin abiyenin etek kısmında hareket ve hacim yarattığı modellerdir. Bu hacim 40 yaş üstü kadınlara apayrı bir tarz sunar. Özel davetlerde ortama canlılık katmalarına ve dikkat çekmelerine yardımcı olur. Yaşınızı geri planda bırakarak daha dinamik ve heyecanlı bir görünüm elde etmek istiyorsanız piliseli abiye modelleri tam size göre!

Tunik Abiye Modelleri

Tunik abiyeler, salaş yapıları sayesinde sundukları konfor ile diğer abiye modelleri arasında dikkat çeker. Tunik abiyelerin altına giyeceğiniz hoş bir pantolon ile şıklığınızı üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Desenli bir tuniğin altına düz renk bir pantolon tercih ederek hem zarif hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 40 yaş üstü abiye modelleri tesettür giyim arayışındaysanız tunik abiye modellerine de yönelebilirsiniz.

Fırfırlı Abiye Modelleri

Fırfırlı abiye modelleri özellikle vücudunun bazı bölgelerini gizlemek isteyenler için harika bir seçenektir. Göğüs bölgesinde fırfır detayı bulunan bir abiye göğüs bedenini daha küçük gösterirken odağı diğer bölgelere yönlendirmeyi başarır. Bunun yanı sıra etek uçlarında fırfır detayı bulunan  fırfırlı abiye modelleri daha genç bir görünüme kavuşmaya yardımcı olur.

Yırtmaçlı Abiye Modelleri

Yırtmaçlı abiyeler her yaşa ve zevke kolaylıkla hitap etmeyi başaran abiye modelleri arasında yer alır. 40 yaş üstüyseniz ve cesur bir duruş sergilemek istiyorsanız yırtmaçlı abiye modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Vücudunuza tam oturan bir yırtmaçlı abiye düğün, kına ve nişan gibi büyük davetlerde tüm dikkatleri üzerinize çekmenin en kolay yolu olur.

Siz de 40 yaş üstü abiye modelleri ile gönülleri fethetmek istiyorsanız Cengiz Aktürk’ü ziyaret edebilir, eşsiz modellerden seçerek tarzınızı konuşturabilirsiniz.

Yorum bırakın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.