skip to content

SİZİN İÇİN FİLTRELENDİ

Görümce Abiye Elbise Önerileri

7 Haz 20241 yorum

Giyimin en şık hali abiyeler, düğün ve kına gibi en özel anlarda hayatınıza dahil olur. Hemen hemen her kadının gardırobunda bayılarak giydiği eşsiz bir abiye bulunur. Abiyelerin arasından seçim yaparken genellikle düğünü olan kişiye yakınlığa göre daha gösterişli kıyafetler tercih edilir. Bu yakınlığa sahip görümceler, gelinin her daim yanı başında olmasıyla en şık duruşu sergilemek isterler. 

 Düşük Kol Detaylı Taş İşlemeli Uzun Abiye Elbise

Görümce abiye modelleri şıklığın yanı sıra zarafeti de sergilemek isteyenler için pek çok modelden oluşur. Bu kıymetli ve unutulmaz günde arzulanan görünüme kavuşmak ise düğün görümce kıyafetleri arasından doğru tercihi yapmaktan geçer. Bu tercihi yapabilmek için trendleri öğrenerek model çeşitlerini incelemek gerekir.“Düğünde görümce kıyafeti nasıl olmalıdır?” diyorsanız birbirinden şık düğün elbiseleri önerileri hakkında fikir sahibi olmak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

1.Cengiz Aktürk Uzun Kollu Drapeli Uzun Abiye

 Uzun Kollu Drapeli Uzun Abiye Elbise GOLD

Drape, katlanarak dikim tekniği olarak abiyelerde kullanıldığında oldukça hoş bir stil sunar. Drapeli elbise modelleri, kıvrılarak veya katlanarak oluşmasıyla zarif ve sofistike görünümün kapılarını aralar ve bu sayede son yılların favorileri arasında yerini almayı başarır. Sofistike bir tarz yakalamak istiyorsanız ve görümceyseniz Cengiz Aktürk Uzun Kollu Drapeli Uzun Abiye modeline göz gezdirebilirsiniz. 

 

Drape detayı genellikle bel bölgesinde kullanılarak bel kıvrımını gözler önüne serer. Göğüs kısmında kullanılan drape detayı ise daha klas ve ağır bir duruş için vazgeçilmez bir seçenek olur. Görümce için abiye arayışındaysanız Cengiz Aktürk Tek Kollu Drapeli Kısa Abiye Elbise tam size göre olabilir.

2.Taş İşlemeli Dekolteli Balık Kesim Uzun Abiye Elbise 

Balık kesime sahip abiyeler, şıklığa giden yolda ilk tercih edebileceğiniz görümce abiyeleri arasında yer alır. Vücuda oturan kesimi bel bölgesine zarafet katarken, aşağıya doğru açılan etekler hayran dolu bakışları hissetmenize yardımcı olur. Görümcelerin düğündeki konumları sebebiyle aradıkları o muazzam elbise modeli balık kesime sahip bir abiye modeli olabilir.

 Taş İşlemeli Dekolteli Balık Kesim Uzun Abiye Elbise SİYAH

Balık modeller denilince akla gelen ilk detay yırtmaçlar olur. Normal veya derin yırtmaçlar, çekici görünümü ve zarafeti bir arada bulundurmayı başarır. Özellikle straplez yaka, taş, payet, dantel ve nakış gibi detaylarla bir araya gelen balık kesim abiye modelleri ile stil öncüsü olmamak neredeyse imkânsızdır. Cengiz Aktürk Taş İşlemeli Dekolteli Balık Kesim Uzun Abiye Elbise ile şıklığı yakalayabilirsiniz.

3.Cengiz Aktürk Yarasa Kollu Yırtmaçlı Saten Abiye Elbise

Uzun yıllardır moda trendlerinde yerini korumayı başarmış abiye modellerinden saten abiye seçenekleri görümce abiye alışverişinizde karşınıza çıkabilir. Görümcelerin aile içindeki önemli konumlarını ve duruşlarını sergilemek için tercih edilebilecek en iyi seçeneklerden biri olabilir. Düğün elbiseleri arasında önemli bir yere sahip saten abiyeler, gece düğünlerinde parlak duruşu sayesinde modern bir tarza kavuşmanın âdeta yol haritası olur. Özellikle Cengiz Aktürk Payet Detaylı Saten Yırtmaçlı Uzun Abiye elbise aradığınız model olabilir.

 Yarasa Kollu Yırtmaçlı Saten Uzun Abiye Elbise KIRMIZI

Yarasa koldan balon kola, uzun boydan kısa boya her türlü modeli bulunan saten abiyeler, görümce için abiye modelleri arasında dikkat çeker. Satenle yırtmacın birleşimi, cesur bir görünüm sunmanın en kolay hali olur. Örneğin, Cengiz Aktürk Yarasa Kollu Yırtmaçlı Saten Abiye Elbise bu görünüm için biçilmiş kaftan! Bunun yanı sıra çapraz yaka ve kuyruklu modeller saten abiyenin parıltısına bambaşka bir hava katarak zengin stile kavuşmaya yardımcı olur. 

4.Cengiz Aktürk Boyundan Askılı Taş İşlemeli Balık Kesim Uzun Abiye Elbise

Taş işlemesi, gözleri kamaştıran ışıltısıyla abiyelere benzersiz bir hava katar. Taş işlemeli abiye elbiseler, en yakını evlenecek olan görümceler için kaçınılmaz tercihlerdendir. Tamamen taştan veya payetten oluşan bir abiye elbise modeli, hayranlık uyandırma konusunda oldukça başarılıdır. Bunun yanı sıra aşırı taş detayı yerine daha az miktarda taş kullanılan bir elbise ile hem şık hem de sakin bir görünüm elde edebilirsiniz. 

 Boyundan Askılı Taş İşlemeli Balık Kesim Uzun Abiye Elbise PEMBE

Taş işlemeleri elbiselerin çeşitli yerlerini vurgulamak için pek çok şekilde kullanımı ile karşınıza çıkar. Örneğin, bel bölgesindeki kıvrımı vurgulamak isteyenler bel bölgesinde bulunan yırtmaçta taş detayları içeren görümce nişan elbisesi modellerini tercih edebilir. Cengiz Aktürk Boyundan Askılı Taş İşlemeli Balık Kesim Uzun Abiye Elbise gibi hayranlık uyandıran bir abiye modeline şans verilebilir.

5.Cengiz Aktürk Fırfırlı Piliseli Kalp Yaka Abiye Elbise 

Abiyelerde kullanılan pilise detayı, abiyeye hareket katarak daha canlı ve dikkat çekici görünmesine yardımcı olur. Piliseler, katlı yapılarıyla elbiseye hareket katarak düğündeki o heyecana renk katar. Piliseli elbise modellerinde yer alan straplez ve yırtmaçlar ile lüks bir görünümün yanı sıra sıradışı bir tarz yakalamak oldukça mümkündür.

 Fırfırlı Piliseli Kalp Yaka Kısa Abiye Elbise YEŞİL

Mini, midi ve uzun boy fark etmeksizin her boy abiyeye bambaşka bir hava katmanın kolay yolu pilisedir. Cengiz Aktürk Fırfırlı Piliseli Kalp Yaka Abiye Elbise, gösterişli ve bir o kadar da sakin görünmek isteyen görümceler için şahane bir tercih olabilir.

6.Cengiz Aktürk Yırtmaçlı Kolsuz Kadife Uzun Abiye Elbise

Özellikle kış aylarında tercih edilen ve kendine has havası bulunan bir abiye elbise modeli kadife kumaştan dikilen abiyelerdir. Hem baştan çıkaran hem de kibar duran bir abiye arıyorsanız kadife elbise modellerine bir göz atmanızı öneririz. Özellikle Cengiz Aktürk Yırtmaçlı Kolsuz Kadife Uzun Abiye Elbise, kadifenin zarafetini maksimum seviyeye çıkartmak için mükemmel bir detaydır.

 Yırtmaçlı Kolsuz Kadife Uzun Abiye Elbise YEŞİL

Kadife abiyenin feminen duruşunu arttırarak kendinizi en iyi halinizle yansıtmak istiyorsanız sırt dekolteli modellere bir şans verebilirsiniz. Mini boy sırt dekolteli bir abiye modeli, zamansız bir kombin yapmanın en kolay yoludur.

 

Aynı zamanda görümce abiye modelleri tesettür giyimde oldukça fazla seçeneğe sahiptir. Örneğin tesettür görümce abiyeleri arayışınızda işlemeli kuşak detaylı saten ve kloş bir abiye modeli tercih ederek, şahane bir stile kavuşabilirsiniz. Dilerseniz taş işlemeli veya işlemesiz gibi pek çok detaya sahip tesettür modellerine göz atarak tarzınıza hitap edeni bulabilirsiniz.

 

Siz de görümce iseniz ve nişan, düğün gibi kıymetli günler yaklaştıysa bir an önce baştan aşağı özel hissedeceğiniz o abiye modelini aramaya başlayabilirsiniz. Hayalinizdeki abiyeye Cengiz Aktürk’ün birbirinden şık modelleri arasından kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

1 yorum

ShellyMus

Рекомендую Вам посмотреть сайт, с огромным количеством статей по интересующей Вас теме.
In kumospace, we offer video chat, sharing screen, spatial audio, communication in mode current time, an [url=http://jpdgamie.org/dg_bbs/index.php]http://jpdgamie.org/dg_bbs/index.php[/url] and a long list of other gadgets. Select a theme, select time and date and time and upload your video content along with the logo and invitations.

Yorum bırakın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.