skip to content

SİZİN İÇİN FİLTRELENDİ

Gala Abiye Önerileri: 10 Abiye Önerisi

14 Haz 20241 yorum

Gala geceleri, şıklığın zirveye ulaştığı o eşsiz gecelerden biri olarak moda dünyasında oldukça önemli bir konumda yer alır. Bu heyecanlı gecelerde zarafetin ve göz alıcılık her zaman ön plandadır. Galada bu zarafeti yakalamanın yolu ise şahane bir abiye seçmekten geçer. Gala abiye elbise modelleri, yılın en heyecanlı anlarından olan bu gecede size eşlik edebilmek için keşfedilmeyi bekler. Size zarafetin ön planda olduğu gala gecesinde kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtan ve gecenin unutulmaz isimlerinden olmanızı sağlayacak 10 davet abiyesi önerisi ile geldik. Davet elbiseleri önerilerimize göz atarak size hitap edeni seçerek bir an önce kombin yapmaya başlayabilirsiniz. 

1.Cengiz Aktürk Halter Yaka İşlemeli Eteği Otrişli Kisa Abiye Elbise

Halter Yaka İşlemeli Eteği Otrişli Kısa Abiye Elbise BEYAZ

Gala gecelerinde hem şık görünmek hem de rahat olmak isteyebilirsiniz. Bu iki arzunuzu birden yerine getirebilen abiye modeli ise A kesim abiyeler olur. A kesim modeller, vücut tiplerinin neredeyse hepsinde vücut hatlarını dengeleyerek kusursuz bir görünüme ulaştırır. Gala gecesine yakışır bir A kesim abiye tercih ederken, dekoltesiyle baş döndüren straplez veya kalp yaka gibi seçeneklere şans verebilirsiniz. Elegant bir duruş için balon kol, derin yırtmaç veya drape gibi detaylara abiye elbisenizde yer vererek gecenin yıldızı olabilirsiniz. Eğer bu özelliklerde bir model arıyorsanız Cengiz Aktürk Halter Yaka İşlemeli Eteği Otrişli Kisa Abiye Elbise tam size göre!

2.Cengiz Aktürk Transparan Kol Detaylı İşlemeli Prenses Kesim Uzun Abiye Elbise

Transparan Kol Detaylı İşlemeli Prenses Kesim Uzun Abiye Elbise PUDRA

Gala abiyeleri kombinleri denildiğinde akla lüks ve abartılı modeller gelir. Bu lüks stili oluşturmak için ise prenses kesim abiyeler idealdir. Bel kısmından itibaren genişleyen bu modelde üzere adeta prenses gibi hissedebilirsiniz. Payet ve işleme gibi detaylarla göz alıcı hale gelen prenses kesim abiyelere hayran kalmamak neredeyse imkânsız. Dilerseniz kısa ve kuyruklu bir prenses kesim ile daha modern bir tarza sahip olabilirsiniz. Siz de Cengiz Aktürk Transparan Kol Detaylı İşlemeli Prenses Kesim Uzun Abiye Elbise ile göz kamaştırabilirsiniz. 

3.Cengiz Aktürk Tek Kollu Drapeli Kısa Abiye Elbise

Tek Kollu Drapeli Kısa Abiye Elbise LİLA

Kendine özgü sert ve parlak dokusu bulunan tafta kumaş, hacimli bir görünüm sunar. Son derece dikkat çekici olan bu kumaştan elde edilen abiyeler, gala gecelerinde sık sık tercih edilir. Işığı yansıtarak bakışları üzerine çekmeyi kolaylıkla başarır. Balon, tek veya düşük kol gibi seçenekler abiyeyi oldukça hareketlendirirken, kuyruklu, drapeli ve fırfırlı gibi farklı etek kesimleri kendine hayran bırakır. Siz de hem lila hem mint renk seçenekleri olan Cengiz Aktürk Tek Kollu Drapeli Kısa Abiye Elbise ile büyüleyici görünebilirsiniz!

3.Cengiz Aktürk Askılı Büstiyer Detaylı Krep Abiye Elbise

Askılı Büstiyer Detaylı Krep Abiye Elbise İNDİGO

Zarafet ve ihtişamın bir araya geldiğinde gala gecesinde balık model abiyeler geceye imza atmak için değerlendirilmesi gerekenlerden. Vücuda oturan yapısı ile çekici hatları ön plana çıkaran balık kesim abiyede farklı yaka çeşitleri her zevke uyum sağlar. Hâkim, askılı kalp veya kayık yaka gibi pek çok seçenek bulunur. Bunun yanı sıra taş işlemelerine sahip modelleri tercih ederek gecenin dikkat çekici isimlerinden olmak neredeyse imkânsız.  Özellikle İndigo renkli Cengiz Aktürk Askılı Büstiyer Detaylı Krep Abiye Elbise’ye mutlaka göz atmalısınız.


Gala abiye elbise denildiğinde akla ilk gelen şey göz kamaştırıcı bir görünüme ulaşmak olur. Geceye ışıldayan abiyeler ile giriş yapmak, tüm gözlerin üzerine çevrilmesini sağlar. Siz de bu ışıltıyı yakalamak için pek çok renk seçeneği olan Cengiz Aktürk Askılı Büstiyer Detaylı Krep Abiye Elbise modeline şans verebilirsiniz. Bunun yanı sıra taşlı kumaş abiyeler arasından seçim yaparken asimetrik yaka veya halter yaka gibi yakalar ile daha sıra dışı bir tarz elde etmek mümkün. Straplez ve drape detaylarıyla harmanlanan modelleri tercih etmek ise son derece havalı bir stilin mimarı olur.

5.Cengiz Aktürk Önü Kısa Arkası Uzun Kol Yırtmaçlı Abiye Elbise

Önü Kısa Arkası Uzun Kol Yırtmaçlı Abiye Elbise KIRMIZI

Gala gecesinde normal bir etkinliğe kıyasla daha abartılı ve lüks görünümler tercih edilebilir. Önü kısa arkası uzun abiyeler, bu zengin görünüme ulaşmanın en kolay yolu olur. Straplez yaka, balon kol ve fırfırlı bir abiye bu kesim modeline apayrı bir hava katarak geceye damga vurmanıza yardımcı olur. Cengiz Aktürk Önü Kısa Arkası Uzun Kol Yırtmaçlı Abiye Elbise ile göz kamaştırabilirsiniz.

6.Cengiz Aktürk Çapraz Yaka Uzun Kuyruklu Kısa Abiye Elbise

Çapraz Yaka Uzun Kuyruklu Kısa Abiye Elbise PUDRA

Saten kumaşın kendine has prestij sahibi duruşu, akıllardan çıkmayacak bir görünümün başrolü olur. Saten kumaş birbirinden şık kesimler ve detaylarla benzersiz halini alır. Yarasa kol, yırtmaçlı kol veya şallı modeller sofistike bir duruş sergilemenize öncülük eder. Sıra dışı bir tarza kavuşmak için ise otrişli yırtmaçlar tercih edilebilir. Pilise ve satenin muhteşem uyumunu Cengiz Aktürk Çapraz Yaka Uzun Kuyruklu Kısa Abiye Elbise ile yakalayarak en şık halinize kavuşabilirsiniz.

6.Cengiz Aktürk Boyundan Askılı Üst İşlemeli Kumaş Kloş Etek Abiye Elbise

Boyundan Askılı Üst İşlemeli Kumaş Kloş Etek Abiye Elbise TURKUAZ

 

Hareket özgürlüğü elde etmişken aynı zamanda ihtişam saçmak istiyorsanız kloş kesim abiyeler tam size göre. İşleme detaylı straplez veya boyundan askılı modeller ile görsel şölenin ismi olabilirsiniz. Yaka kesimi ve balon etek detaylarıyla tasarlanan Cengiz Aktürk Boyundan Askılı Üst İşlemeli Kumaş Kloş Etek Abiye Elbise ile hayran dolu bakışları üzerinizde hissedebilirsiniz. 

7.Cengiz Aktürk Vatka Omuzlu Otriş Detaylı Uzun Kollu Yırtmaçlı Midi Abiye Elbise 

Vatka Omuzlu Otriş Detaylı Uzun Kollu Yırtmaçlı Midi Abiye Elbise BEYAZ

Yırtmaç, gala gecesinde çarpıcı stilin mimarı olmanıza yardımcı olur. Bel kısmında yırtmaç olan abiyelerde, bu yırtmacın etrafında bulunan taş işlemeleri daha klas bir tarza sahip olmanızı sağlar. Göğüs altındaki yırtmaçlarla ise daha sıra dışı ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Beyaz gala abiye arzunuza yırtmaç detayına sahip Cengiz Aktürk Vatka Omuzlu Otriş Detaylı Uzun Kollu Yırtmaçlı Midi Abiye Elbise modelini dahil ederek bambaşka bir stile imza atabilirsiniz.

8.Cengiz Aktürk Siyah Tek Omuzlu Payetli Dar Kesim Uzun Abiye Elbise

Tek Omuzlu Payetli Dar Kesim Uzun Abiye Elbise SİYAH

Payet kumaş, parlak yüzeye sahip olmasıyla ışığı yansıtarak gecenin gözde isimlerinden olmanızı sağlar. Dinamik bir tarz sunan payet kumaşa sahip abiyeler, tek omuzlu veya asimetrik kesime sahipse elegan stil kaçınılmaz hâle gelir. Bunun yanı sıra siyah gala abiye arayışındaysanız Cengiz Aktürk Siyah Tek Omuzlu Payetli Dar Kesim Uzun Abiye Elbise’ye göz atabilirsiniz. Siyahın parlak bir diskler olan payetle bir araya gelmesi, hem zarif hem de feminen bir duruşu beraberinden getirir. 

 

Siz de tercih edeceğiniz abiye ile gala gecesinin yıldızı olmak ve unutulmaz bir kombine imza atmak istiyorsanız Cengiz Aktürk’ün birbirinden şık davet elbiselerine göz atmalısınız.

1 yorum

Angelfrumn

Поможем получить [url=https://libertyfintravel.ru][b]Гражданство стран СНГ и Евросоюза под ключ![/b][/url]

Также существуюет особая программа получения ВНЖ [url=https://libertyfintravel.ru]“[b]Гражданство стран СНГ и Евросоюза под ключ![b]”[/url]
Договор, гарантии, бесплатная консультация! Задавайте любые вопросы нам в Телеграм: [url=https://t.me/LibFinTravel]@migrapractice[/url]

Yorum bırakın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.