skip to content

SİZİN İÇİN FİLTRELENDİ

Yaz Düğünleri için Abiye Tercihi Nasıl Olmalı?

28 Haz 20241 yorum

Sıcak güneşin teni ısıttığı ve ruhu beslediği yaz ayları geldiğinde başlayan en güzel etkinlik düğünler olur. Yazın enerjisiyle bambaşka bir havaya bürünen yaz düğünlerinde içinizdeki coşkuyu yansıtmanın en kolay yolu ise harika bir kombin yapmaktır. Kombinlerin ana parçası abiyeleri, yaz düğünlerinde şıklığa kavuşmak için detaylı bir şekilde araştırıyor olabilirsiniz. Şık olduğu kadar rahatta olması gereken abiyeleri seçmek için ise birkaç bilgiye sahip olmanız gerekir.


Davetlisi olduğunuz yaz düğünü abiye modelini seçerken dikkat etmeniz gereken ilk konu abiyenin kumaşıdır. Abiyenizin kumaşı ne kadar rahatsa günü o kadar keyifli geçirirsiniz. Terletmeyen ve nefes alan abiye kumaşları bu konuda size yardımcı olur. Bu kumaşlar şifon, ipek, pamuk, saten ve keten olarak karşınıza çıkabilir. 


Abiye tercihinde dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise abiyenizin rahat bir kesime sahip olmasıdır. Örneğin balon kol, A kesim, uçuş uçuş etekleri olan bir abiye ile hem tarzınızı yansıtabilir hem de ferahlığı deneyimleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra seçeceğiniz abiye modelinin vücut tipinize uygun olması daha hoş bir duruş sergilemenize yardımcı olur. Hangi vücut tipi olduğunuzu öğrenerek kolaylıkla abiye seçimi yapabilirsiniz.


Yaz düğünü için elbise seçerken bir diğer önemli nokta ise renklerdir. Yaz düğünü kombinleri arasında önemli konuma sahip abiye rengi hakkında bilgi sahibi olabilmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Yaz Düğünü Abiyesi İçin Hangi Renkleri Tercih Etmelisiniz?

Son derece eğlenceli olan yaz düğünleri her zaman heyecanla beklenir. Bu özel ve heyecanlı günde kendinizi en iyi hissettiğiniz hale bürünmek istiyorsanız abiye seçimi yaparken renk konusuna dikkat etmelisiniz. Abiye modelinin rengi hem cilt renginizle hem de kıyafetinizin modeli ile uyum olu olduğunda ortaya herkesi hayran bırakacak bir görünüm çıkar. Peki, yaz düğünü elbiseleri arasından seçerken hangi renkleri tercih etmelisiniz? Bu soruya yanıt bulmak için aşağıdaki önerilere mutlaka göz atın.

Soğuk Renklerle Yaz Düğünü Abiye Önerileri

Düğün yazlık abiye seçerken sakinlik ve ferahlık hissi veren soğuk renkleri değerlendirebilirsiniz. Soğuk renkler, sakin ve sofistike bir tarz için son derece harika bir seçenektir. 

Mavi

Abiye rengi olarak maviyi tercih ederek daha yumuşak bir görüntü yakalayabilirsiniz. Özellikle açık havada gerçekleşen düğünlerde gökyüzü mavisi veya bebek mavisi gibi renklere yönelebilirsiniz. Doğayla muhteşem bir uyum yakalayan mavi abiye, göz kamaştırıcı olmanız için şahane bir tercih olur. Daha çarpıcı bir görünüm arzuluyorsanız lacivert renge göz atabilirsiniz.

Mor

Lüks stili simgeleyen renklerden biri olan mor ile özellikle gece gerçekleşen düğünlerde tarzınızı yansıtabilirsiniz. Lavanta rengi ile unutulmaz bir kombin yapabilir, menekşe rengi ile canlı ve heyecanlı bir duruş sergileyebilir, koyu mor ile geceye damga vuran isim olabilirsiniz. Bunun yanı sıra morun soğuk tonlarından olan lila rengi ile farklı bir ambiyans yakalayabilirsiniz.

Yeşil

Doğanın canlılığını yansıtan eden yeşil renk, gösterişli bir kombinin vazgeçilmezlerindendir. Siz de abiye rengi seçiminde her stile kolaylıkla uyum sağlayabilen yeşil rengin tonlarına yönelebilirsiniz. Son yılların trendleri arasında olan zümrüt yeşili, çekici stile ulaşma konusunda size yardımcı olurken mint yeşili daha sakin bir kombin oluşturmanızı sağlar.. Daha canlı bir tarza sahibim diyorsanız fıstık yeşili ve orman yeşili tam size göre. 

Gri

Nötr renklerden biri olan gri, görkemli duruş sergilemek isteyenler için kaçınılmaz bir seçenek olur. Özellikle gece düğünlerinde gri ve gümüş tonlarında bir abiye tercih ederek tüm bakışları üzerinize çevirebilirsiniz. Antrasit grisi koyu bir renk olarak gecenin favorisi olmanıza yardımcı olur. Çeşitli aksesuarla bu rengi kolayca kombinleyebilir, zamansız bir tarza sahibi olabilirsiniz.

Sıcak Renklerle Yaz Düğünü Abiye Önerileri

Yaz ayları denildiğinde akla ilk gelen rengârenk çiçekler, masmavi gökyüzü ve yemyeşil ağaçlar olur. Doğanın canlandığı ve etrafa samimi bir hava kattığı yaz aylarında sıcak renklere sahip abiyelerle, ortamın daha da ısınmasını sağlayabilir ve içinizdeki heyecanı yansıtabilirsiniz. 

Kırmızı

Canlı ve romantik renk denildiğinde akla ilk gelen kırmızı olur. Kırmızı rengin kendine has çekici duruşu ve sofistike havası, abiyeye eşsiz bir dokunuş yapar. Hemen hemen her düğün konseptine uyum sağlayan kırmızı abiyenin farklı tonlarıyla kendinizi tam anlamıyla yansıtmanız mümkün. Örneğin derin bir ton olan bordo rengi ile geceye damga vuran davetlilerinden olabilirsiniz. Bunun yanı sıra romantik bir stil sunmak istiyorsanız şarap ve mercan kırmızısına mutlaka göz atmalısınız.

Turuncu

En sıcak renkler arasında bulunan turuncu renk, hem eğlenceli hem de şık olmak isteyenler ilk tercihleri arasında yer alır. Dikkat çekme konusunda bir hayli başarılı olan turuncunun en sevilen tonlarından biri şeftali turuncusudur. Şeftali turuncusu sahip olduğu sakinlikle abiyeye feminen bir hava katar. Bunun yanı sıra daha derin ve klas bir görünüm arzuluyorsanız koyu turuncuya yönelebilirsiniz.

Sarı

Parlak ve samimi renklerden biri olan sarı renk, abiyelerde tercih edildiğinde adeta yaz aylarının coşkusunu vurgular. Özellikle parlak sarı ile can alıcı bir görünüm yakalamamak neredeyse imkânsızdır. Daha zengin bir görünüm arzuluyorsanız da altın sarısı tam size göre. Doğal renklere hayran olan bir kişiliğe sahipseniz hardal sarısı abiye modellerini tercih edebilirsiniz.

Pembe

Yaz düğünü için abiyeler arasından renk seçimi yaparken feminen renk severlerdenseniz pembe ve tonlarını rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bebe pembesi ile enerjik stilinizi vurgulayabilir, gül kurusu ile zengin bir tarza ulaşabilirsiniz. Dinamik bir abiye rengi arıyorsanız şeker pembesi abiyelere bir şans verebilirsiniz. Yumuşak renkleri seviyorsanız pastel pembe mutlaka düşünmeniz gereken abiye renklerinden biridir. 

Zincir Askılı Straplez Yaka Yırtmaçlı Uzun Abiye Elbise YAĞ YEŞİLİ

Cengiz Aktürk’ün yazlık abiye modelleri, kişiliğinize hitap eden birbirinden şık modelleri bir araya getirir. Siz de bu abiyeler arasından seçim yaparak kendinizi mutlu edebilir, hayranlık duyan bakışları üzerinizde hissedebilirsiniz.

1 yorum

Sherman

https://vclubcc.ru/
Greetings I am so delighted I found your web site, I really found
you by accident, while I was browsing on Askjeeve for something else, Anyways
I am here now and would just like to say cheers for a marvelous post
and a all round entertaining blog (I also love the
theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will
be back to read more, Please do keep up the great work.

Yorum bırakın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.