skip to content

Kış Düğününde Hangi Abiye Giyilmelidir?

13 سبتمبر 2024

Düğünler, sevdiklerimizin mutluluklarını taçlandırdığı en özel günlerden biridir. Bu heyecanlı etkinliğin davetiyesi, çoğu zaman yaz aylarında olmakla beraber kış aylarında da kapımızı çalabilir. Kış düğünleri, romantik bir ambiyans için adeta kaçınılmazdır. Soğuk havanın kendine has sofistike hissiyatı ile şekillenen kış düğünleri, akıllara kazınan eşsiz anların ortaya çıkmasına ortak olur. 


Kış düğünü elbiseleri seçerken bazı detayları göz önünde bulundurmanız gerekir. Bunlar renk, kumaş ve kesim gibi pek çok detaylardan oluşur. Siz de bunlar hakkında bilgi sahibi olarak kış düğün kombinleri planlamasına başlayabilir, duruşunuzla büyüleyici bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Abiye elbise modelleri için Cengiz Aktürk’ü ziyaret edebilirsiniz. 

Kış Düğünü Abiyesi için Hangi Renkleri Tercih Etmelisiniz?

Yıllar boyu unutulmayan huzur dolu ve heyecanlı kış düğünlerine, siz de en şık halinizle eşlik etmek istersiniz. Bunun için göz önünde bulundurmanız gereken kış abiyeleri detaylarından biri de tabii ki renkler olur. Kış aylarının asaletine yakışır renge sahip bir abiye ile geceye damga vurabilirsiniz. Tercih edebileceğiniz renkler ise şu şekildedir;


  • Bordo ve Tonları: Bordonun kendine has çekici duruşu, eşsiz bir abiye modeli ile birleştiğinde benzersiz bir stil ortaya koymamak neredeyse imkansız.
  • Yeşil ve Tonları: Yeşil rengin özellikle zümrüt tonu, son derece feminen bir duruş için kış düğünü abiyelerinde sevilerek tercih edilir.
  • Metalik Tonlar: Altın, gümüş, bronz ve rose gibi metalik tonlar kışın dingin havasına parıltı katarak göz önünde olmanıza yardımcı olur.
  • Mor ve Tonları: Mor, kendinden asil görünümüyle özellikle kış akşamı düğünlerine fazlasıyla yakışır. 
  • Gri ve Tonları: Gri, kış aylarının serinliğini ve romantik havasını yansıtmayı bir hayli başaran renklerdendir. Bu nedenle kış düğünü abiyesi için rahatlıkla tercih edilebilir.

Kış Düğünü için Abiye Önerileri

Mevsimin getirdiği hoş ambiyans ile kış düğünleri, kusursuz anıların oluştuğu düğünler olarak hayatımızda yer alır. Bu heyecanlı ve önemli günde ise kadınlar kış aylarına en uygun abiyeyi aramaya başlar. Kışlık düğün elbiseleri, yaz aylarına göre daha farklı renklerde, kumaşlarda ve uzunlukta olabilir. Siz de kış düğünü için elbise arıyorsanız aşağıdaki önerilerimize göz atmak isteyebilirsiniz. 

Uzun Kollu Taşlı Abiye Elbise

Kış düğünlerinin serin ve solgun havasına ışıltı katarak gecenin konuşulan ismi olmanız neredeyse kaçınılmaz. Bunu nasıl yapacağınızı düşünüyorsanız uzun kollu taşlı abiye elbiseyi inceleyebilirsiniz. Tamamen taşlı kumaştan üretilen bu abiye ile tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.


Dar kesimi ile vücut hatlarınızı gözler önüne serer, bu sayede kolaylıkla çekici duruşunuzu yansıtabilirsiniz. Aynı zamanda uzun boya sahip olması ve sıfır yaka formu, tesettür abiye arayanlar için de uygun bir seçenek olmasını sağlar. Yeşil, siyah, oranj, somon, lila ve saks renkleri arasından kendinize uygun olanı keşfederek şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

İşlemeli Balon Kollu Uzun Tesettür Abiye Elbise

Kış düğünü için abiye arayışınızda sıklıkla karşılaşacağınız ve gönlünüzü fetheden detaylardan biri işlemeler olur. İşlemeler, en sakin duruşlu abiyeye bile dinamik bir hava katmayı başarır. Bu abiye modelinde işleme, yakadan boyuna uzanan kısımda yer alarak göz kamaştırıcı görünmeyi hedefler. Bu şıklığa dik yaka formu ise benzersiz bir dokunuş katar. 


Balık kesimin kendine has zarafet  formu, düğüne imza atan konuklardan olmanızı sağlar. Tüm bu hoş detaylara ek balon kol formu, elbiseye ayrı bir hava katar. Siz de hem göz kamaştırıcı hem de konforlu bir abiyeye sahip olmak istiyorsanız bu tarz abiye modeline ve renk seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Göğüs Drapeli Uzun Kollu Saten Tesettür Elbise

Kış aylarının vazgeçilmez abiye kumaşı saten olarak karşınıza çıkabilir. Satenin yumuşak dokusu, pürüzsüz yapısı ve parlak duruşu abiyelere çarpıcı bir görünüm katar. Özellikle akşam düğünlerinde parlaklığı ile gecenin ihtişam saçan ismi olmanızı sağlar. Tesettür abiye arayanlar için ideal uzunluğa sahiptir. 


Drape, abiyeler için en sevilen ve zarif duran detaylardan biridir. Bu abiye modelinde drape detayı göğüs kısmında yer alır. Göğüs kısmında yer alan drape, elbiseye hareketlilik kazandırır.

V Yaka Taş İşlemeli Drapeli Uzun Abiye Elbise

Satenin zarafet saçan dokusuyla taş işlemesi birleştiğinde ortaya unutulmaz bir stil çıkar. Saten kumaşın kaliteli yapısı, elegan durmanızı sağlarken konforlu olmanızı sağlar. Boyun kısmında yer alan taş işlemeleri zarafeti ortaya koyan en önemli ayrıntı olur. Özenle dizilmiş taş işlemeleriyle birleşen V yaka formu, çekici bir ambiyansın öncüsü olur. 


Abiyelerdeki en büyük dinamiklerden biri yırtmaç detayıdır. Bu abiye modelinde yer alan yırtmaç detayı, abiyenin diğer ayrıntıları ile birleştiğinde kusursuz bir görsel ortaya çıkar. 

Düşük Omuzlu Yırtmaçlı Dar Kesim Abiye Elbise

Klasik modellerden uzak, trendlerin gözdesi bir abiye modeli arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu abiye modelinde omuzların düşük olması çarpıcı görünümü kaçınılmaz hale getirir. Yaka detayında yer alan zarif taş detayları göz kamaştırıcı bir etki bırakmanızı sağlar. Bel kısmında yer alan dekolte elbiseye hareketlilik kazandırır. 


Yırtmaç bulunan bu abiye ile davetin iddialı konuklarından biri olabilirsiniz. Dar kesim formu vücut hatlarınızı vurgulayarak benzersiz bir stil sahibi olmanıza öncülük eder.


Kendi tarzınızı keşfetmek ve kış abiye modelleri arasında bir gezintiye çıkmak istiyorsanız Cengiz Aktürk’ü ziyaret edebilirsiniz.

اترك تعليقا

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.