Kış Aylarında Seçeceğiniz Abiye Elbise Önerileri!

7 Ara 2022
Soğuk havalar geldiğinde, özel günlerde ne giyeceğim diye kara kara düşünmeyin. Kışın şık abiye elbiseleri nasıl seçmeniz gerektiğini bilmeyenlere yardımcı olabilecek blog yazısı ile karşı karşıyasınız. Bu haftaki blog yazımızda; Kış aylarında abiye seçimi nasıl olmalıdır? Hangi abiye elbise modeli kış aylarında tercih edilmelidir? Kış mevsiminde abiye elbise renkleri nasıl olmalıdır? Abiye elbisede kumaş seçimi nasıl olmalıdır? Vb. aklınıza gelen pek çok soru için blog yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Soğuk havalar geldiğinde, özel günlerde ne giyeceğim diye kara kara düşünmeyin. Kışın şık abiye elbiseleri nasıl seçmeniz gerektiğini bilmeyenlere yardımcı olabilecek blog yazısı ile karşı karşıyasınız. Bu haftaki blog yazımızda; Kış aylarında abiye seçimi nasıl olmalıdır? Hangi abiye elbise modeli kış aylarında tercih edilmelidir? Kış mevsiminde abiye elbise renkleri nasıl olmalıdır? Abiye elbisede kumaş seçimi nasıl olmalıdır? Vb. aklınıza gelen pek çok soru için blog yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Kış Aylarında Abiye Elbise Seçimi Yapılırken Neye Dikkat Edilmeli?

Yaz ayları kadar olmasa da kış aylarında da düğün, nişan, gece etkinliği, parti vb. pek çok etkinlik meydana gelmektedir. Bu etkinliklerde ise nasıl bir abiye seçmeniz gerektiği son derece merak konusudur. Kış aylarında katılacağınız etkinliklerde abiye seçiminde bulunurken pek çok noktayı göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

İşte kış mevsiminde abiye tercihi yaparken göz önünde bulundurmanız gereken detaylar:

Kış Mevsimine Uygun Renk Tercihi Yapılmalı!

Her mevsimi yansıtan renkler bulunmaktadır. Yaz ve ilkbahar mevsiminde pembe, sarı gibi daha cıvıl cıvıl renk tercihinde bulunurken; kış ve sonbahar mevsiminde daha kapalı renk tercihleri yapılmaktadır. Bunun nedeni de mevsimin hava koşullarından kaynaklanmaktadır.

Kış aylarında genel olarak siyahi kırmızı ve kahve tonları tercih edilmelidir. Beyaz vb. açık tonlar bu mevsimde kesinlikle tercih edilmemelidir. Yaz aylarının rengi olan beyaz gibi açık renk tercihleri bu mevsimde yanlış bir seçim olacaktır. Abiye seçiminde renk faktörünü göz önüne alarak bir tercih yapılması gerekmektedir. Kendinize yakışan ve rahat bir abiye almak istiyorsanız, mevsime uygunluğa dikkat ederek bir tercihte bulunmalısınız.

Abiye elbiselerde kışın tercih edilecek renk seçenekleri şöyledir:

  • Siyah,
  • Haki,
  • Bordo,
  • Mürdüm,
  • Lacivert,
  • Saks Mavisi,
  • Mor,
  • Kahve tonları kış aylarında tercih edilmesi gereken renk seçenekleridir.

Kumaşına Dikkat Edilmeli!

Kış aylarında abiyelerde kumaş seçimi hem şık olmanız hem de üşümemeniz için önem taşır. Burada önemli olan tercihinizi yazlık kumaş türünden yapmamanız gerektiğidir. Sonbahar kış aylarında en fazla tercih edilen kumaş türü ise kadife kumaş türüdür. Abiyenin kumaşı sizin görünümünüzü de fazlasıyla etkileyeceğinden kış abiye seçimi yaparken seçici olmanızda fayda var!

Abiye elbiselerde kış ayları tercih edeceğiniz kumaş seçenekleri:

  • Kadife
  • Dantelli
  • Payet
  • Tafta

Abiye Modeline Bakılmalı!

Abiye modelleri farklı farklı çeşitlilikte bulunmaktadır. Milyonlarca abiye modeli arasında ise seçeceğiniz abiye modeli çeşitleri mevsimine göre ya da farklı kategorilerde seçeneklere ayrılmaktadır.

Abiye model tercihinde bulunurken de göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bunlar;

  • Bedeninize Uygun Abiye Tercihi Yapın!

Her kişinin vücut tipi ve bedeni farklılık göstermektedir. Özellikle kış ayları daha fazla kilo alırız belki de yazın denemiş olduğunuz bir abiye kışın size tam olmayacaktır. Bu nedenle de kış aylarında abiye tercihi yaparken beden durumunuzu da kontrol etmenizde fayda var. Bedeninize en uygun abiye tercihinde bulunmak için “Abiye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenlerblog yazımızı okuyabilirsiniz.

  • Denemeden Kesinlikle Abiye Satın Almayın!

Bu kural sadece abiyeler için değil her kıyafet için önem taşır. Özellikle ise abiyelerde. Bunun nedeni de abiyelerin kesimlerinin farklı olmasından kaynaklanır. Bedeninize uygun olan bir abiye aslında uygun olmayabilir. Kış aylarında tercih edilen abiye modelleri daha da farklı olduğundan kesinlikle abiyelerinizi denemeden almamanız gerekmektedir.

  • Sizi Üşütmeyecek Abiye Tercihinde Bulunun!

Şık olmanız kadar özel gecenizde rahat olmanız bir o kadar önemlidir. Soğuk kış günlerinde katıldığınız etkinlikte rahat ve güzel olmanız için doğru kumaşta abiye tercihi yapmalısınız. Her abiyenin kumaşı ise farklıdır, kumaş çeşitleri de mevsimlere göre değişkenlik gösterir. Mevsimine uygun giyilmeyen bir abiye ise sizi hem şık göstermez hem de rahat olmanızı engeller. Bu sebeplerden dolayı da mevsimine uygun kumaş seçenekleriyle abiye tercihi yapmalısınız.

  • Mekana ve Etkinliğe Göre Abiye Tercihinde Bulunun!

Kış aylarında genellikle kapalı mekanlar tercih edilse de mekan ve gideceğiniz etkinlik abiye elbise tercihinde oldukça önemlidir. Alacağınız abiye modelini kapalı ortamlara uygun olması gerekmektedir. Kış aylarında giyilecek abiye modelleri, yaz aylarındakine göre biraz daha farklıdır. Soğuk ve yağmur şartları düşünülerek tasarlanan abiyelere bakarak, sezonluk olarak abiye tercihinde bulunmalısınız. Mekan uyumu, katılacağınız etkinlik ve mevsim abiye seçiminde her zaman dikkat edilmesi gerekenler arasındadır. Etkinliğe göre abiye tercihinde zorlanıyorsanız eğer Etkinliğe Göre Abiye Elbise Seçimi Nasıl Olmalıdır?blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Abiye Markasına Doğru Karar Verin!

Seçeceğiniz abiye markası satın alacağınız abiyenin kalitesinde de rol oynar. Kumaş seçimi o abiyenin kalitesini belirler. CENGIZ AKTURK her mevsime ve sezona uygun şekilde hazırladığı abiye elbise modelleri ile her mevsim ve her etkinlikte her zaman şık ve rahat olmanızı sağlar.

Kış Aylarında Tercih Edeceğiniz Abiye Modelleri

CENGIZ AKTURK olarak, satışa sunduğumuz yaz ve kış aylarında tercih edeceğiniz abiye elbise model seçenekleri aşağıdaki gibidir:

  • Omuz işlemeli abiye elbise modeli
  • Uzun abiye elbise modelleri
  • Düşük omuz detaylı uzun kollu abiye elbise modelleri
  • Uzun kollu abiye elbise modelleri
  • V yaka yırtmaçlı uzun abiye elbise modelleri
  • Uzun abiye elbise modelleri
  • Balon kollu abiye elbise modelleri
  • Takım abiye modelleri
  • Saten abiye modelleri
  • İşlemeli abiye elbise modelleri
  • Piliseli işlemeli abiye modelleri
  • Pelerinli uzun abiye elbise modelleri ve
  • Özel tasarım abiye elbise modellerimizden herhangi birini tercih edebilirsiniz.

Abiye Elbise Nereden Satın Alınmalı?

Kış aylarında güzel ve şık olmanız kadar abiyenin kalitesi ve tasarımı da büyük ölçüde önem taşır. Bir abiyenin kalitesinde abiyeyi satın alacağınız marka önem taşır. Abiye satın almadan önce satın alacağınız abiyenin o markada olduğu hakkında araştırma yapmalı ve ona göre bir tercihte bulunmalısınız. CENGIZ AKTURK kış aylarında da yanınıza ister hazır modellerimizden kaliteli abiye tercihinde bulunun isterse size özel tasarımlarla kaliteli abiye modellerinden faydalanın.

Özel gününüzde sizi özel hissettiren, kış mevsimine en uygun abiye elbiseyi bulmanız adına yazmış olduğumuz blog yazımızın sonuna geldik. CENGIZ AKTURK olarak, her mevsime özel, son modaya uygun özel tasarım abiye elbise satışı gerçekleştirmeliyiz. Zevkinize uygun, size özel abiye elbise modellerini sayfamızdan inceleyebilir, hangi mevsimde hangi abiye elbise modeline karar vermek için blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Yorum bırakın